четвер, 10 липня 2014 р.

В Україні стартував проект "Книжкова сотня".

На базі бібліотек Чернігівщини розпочато апробаційний етап проекту "Книжкова сотня", у межах якого організатори задовольнятимуть попит книгозбірень на українську літературу. Про це УНН повідомили представники ГО "Книжковий простір", що є співорганізатором акції.


"Книжкова сотня" є тестовим етапом для трьох бібліотек Чернігівщини: Чернігівської міської, Менської районної та Іванівської сільської бібліотек.
 За словами організаторів, проект здійснюється для всебічної підтримки українських бібліотек, оперативного поповнення фондів актуальною українською літературою та своєчасного інформування про книжкові новинки.
 "Книжкова сотня" розпочала працювати з апробаційного етапу. Вже отриманий перелік потреб з Чернігівщини на першу сотню актуальних книжок. Організаторами складено кошторис першого апробаційного етапу на суму 4706 грн.
 Апробацію розпочато 25 червня, триватиме вона до 15 серпня 2014 року. В разі успішного її проходження "Книжкова сотня" буде постійним проектом, який охопить всі регіони України", – зазначили організатори.
 Ініціював "Книжкову сотню" письменник та журналіст Андрій Кокотюха. Організаторами проекту на тестовому етапі виступають ГО "Книжковий простір" та Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів.

1 коментар:

  1. Дуже потрібний проект. Будемо надіятися, що він запрацює не тільки в тестовому режимі.

    ВідповістиВидалити