пʼятницю, 17 червня 2022 р.

В кіно до бібліотеки

Коли перед вами постає питання, як цікаво провести час, одним з варіантів є перегляд фільму. Можна піти в кінотеатр чи самому зробити попкорн та влаштувати перегляд вдома. Здавалось би немає нічого простішого.


Навіщо ж у бібліотеці влаштовувати кіносеанси, якщо будь-який фільм можна переглянути вдома? Так, звісно,  що можна. Але атмосферу, що панує у бібліотеці, навряд чи можна відтворити вдома, або у кінотеатрі. Бібліотекарі  роблять все для того, щоб люди відчували себе комфортно.



Кіно – це  спосіб на кілька годин відпочити від реальності. Тут забувають про існування телефону, часу, рідних, проблем. Тут кожна людина  має ментальну бухту спокою –  дві години нею буде наш бібліотечний кінотеатр, а потім відчути  післясмак  від фільму  за чашкою кави у приємній компанії.

Днями тут вирували пристрасті навколо художнього фільму 1953 року "Мадам де...", поставленому режисером Максом Офюльсом у 1953 р. за романом Луїзи де Вільморен про трагічну історію кохання, іронічно показану «очима» діамантових сережок, що подорожують з рук в руки.


Покази якісного кіно у бібліотеці триває понад десять років. І зараз ми продовжуємо цю добру традицію: щосереди запрошуємо кам'янчан і гостей нашого міста для спільного перегляду та обговорення українського та світового кіно.

Зустріч у нашому бібліотечному кінотеатрі – неймовірно приємне і корисне заняття. Регулярний перегляд фільмів неодмінно почне підвищувати ваші до них вимоги, розширить кругозір, зробить більш сприйнятливими до співпереживання, емпатії.

До зустрічі щосереди о 15.00 
Ваша бібліотека на Шевченка,14

Немає коментарів:

Дописати коментар