четвер, 3 вересня 2020 р.

До знань з бібліотекою.

Бібліотекарі Кам'янського підготували велику кількість цікавого й корисного контенту, пізнавальних інтерактивних ігор, відеороликів, вікторин, книжкових нагадувань тощо.



Днями учні 10 класу ЗОШ №7 розділившись на чотири команди, отримав маршрутний лист рішуче поринули у краєзнавчий квест «ПІЗНАЙ СВОЄ МІСТО», що підготували для них бібліотекарі бібліотеки на Шевченка. 

Використовуючи книжковий фонд, власні гаджети, сайт бібліотеки, електронний каталог шукали відповіді на питання:

За допомогою якої бази не виходячи з дому можна отримати інформацію про наявність книги краєзнавця Олександра Слонєвського



Знайти протяжність міста зі Сходу на Захід та с Півночі на Південь


Відшукати вірш поета Володимира Сіренка та надати відповідь «Що є найбільшим багатством для автора»?




Пройти інтерактивну гру «Пізнай Кам’янське» та  скласти з ключових слів слоган "Кам’янське – місто моєї долі"



Юнацький відділ бібліотеки на Шевченка,14 продовжив роботу за програмою "Кар'єрний радник". Це зустрічі з успішними, впливовими людьми Кам'янського, бізнесменами, банкірами, підприємцями,  "Жива книга", екскурсії на підприємства.

В умовах карантину бібліотекарі мають можливість зустрічатись або онлайн, або поза межами бібліотеки. Тому ми вирушили на екскурсію до приватного підприємства ЗІП — давніх друзів і партнерів бібліотеки, які допомагають нам у реалізації цієї програми. Дистанції дотримувались, про техніку безпеки пам'ятали. Дякуємо працівникам підприємства за опіку. Подорожували разом з нами учні 9-го класу Гімназії №12.


Дійсно, краще один раз побачити, нiж сто раз почути.



Позитив+акцію до дня знань бібліотекарі центральної бібліотеки для дітей присвятили 270-річному ювілею нашого міста. Вітали своїх читачів, які в цей урочистий день відвідали бібліотеку й нагадали їм про День міста Кам'янського і запропонували підписатися на дитячий  канал на You Тube "БібліоЧат Кам'янЧат", де щотижня  публікується нове пізнавальне відео про наше місто

Світлина від Кам'янська Центральна бібліотека для дітей.

Перші дні в школі - і перші зустрічі в бібліотеці. Патріотична година «Хай квітне щаслива моя Україна» проведена разом з учнями 4-Б класу СЗШ №19/ СЗШ №20/ (класовод І.С. Зінов'єва). Бібліотекар ознайомила дітей з цікавими фактами про Україну. Згадали традиції та звичаї нашого народу, видатних діячів України. Говорили про національні символи, складали карту України. Далі на читайликів чекала книжкова виставка-вікторина «Моя Україна»

Світлина від Tatyana  Gonchar.

Акцію побажань влаштували працівники філіалу №5. Кожен, хто завітав в цей до до бібліотеки  отримав персональне привітання-побажання від рідного міста.


Світлина від Дитяча бібліотека на Харківській, м. Кам'янське.

У нас ще багато цікавого попереду!

Немає коментарів:

Дописати коментар