понеділок, 28 вересня 2020 р.

Краєзнавчий квест «Кам‘янському-270!»

Через жорсткі карантинні заходи, на жаль, ми не змогли відсвяткувати цей день у звичному режимі, але бібліотекарки Центральної бібліотеки для дітей знайшли вихід: вони влаштували запальний краєзнавчий квест Камянському-270!»


Для підготовки до квесту гравцям треба було передивитися всі  відео бібліотеки  на  You Tube каналі  «БібліоЧат Кам‘янЧат». Крім того, уважні глядачі виписали імена наших ляльок із відео, щоб розгадати таємний код бібліотеки. Імена Томатика, Барбі, Енея, Іриски, Бухтика, Людвіга, Івасика,Ониська,Антипка і Колька Колючки діти склали в слово «Бібліотека».


І ось дві команди готові до початку квесту.
 Короткий інструктаж і гра почалася. 



В команді давніх друзів Марії, Руслана та Андрія панувало порозуміння. Кожен учасник  відгадавши локацію швиденько мчав до неї. 


Щоб пройти квест з 6 локацій,треба було знайти «вічне дерево» ґінкґо-білоба


алеї дерев катальпи та гледичії, новенький мурал, залишки старовинної огорожі колишнього цвинтаря, арт - об'єкти майдана Петра Калнишевського – топіарії.


Ось так цікаво та динамічно пройшов квест до дня міста "Кам'янському-270". Інколи було легко, інколи треба було замислюватися, а інколи навіть сперечатись.... Але всі учасники квесту можуть пишатися своїми знаннями про наше місто....




Команди  легко справилися з завданнями квесту та закінчили його біля арт - об‘єкту «Я
Кам‘янське»,  де зробили фото з таємним кодом «Бібліотека».

Ювілейний рік Кам‘янського триває, щотижня з‘являються наші нові відео на каналі «БібліоЧат Кам‘янЧат». Підписуйтесь на канал бібліотеки,приєднуйтесь до переглядів і дізнавайтесь багато цікавого в коротких пізнавальних відео про Камянське.

https://www.youtube.com/channel/UClGJcc4s0DvLRHe8cdjdoGw

Автор статті Тетяна Дорофеєва

Немає коментарів:

Дописати коментар