неділю, 1 липня 2018 р.

Розіграш книги краєзнавця Олександра Слонєвського

Вітаю, шановні друзі- читачі нашого блогу. Минуло 3 місяці, коли я написала і опублікувала свій перший пост. Роботу над блогом, яку почала шість років тому моя колега Тетяна Дороніна, продовжую я - теж Тетяна.Бібліопазли був і залишається  блогом про бібліотеки Кам'янського,  книги, читання та культуру. 


За три місяці опубліковано 132 поста, понад 25 000 переглядів. 
Блог найчастіше відвідують читачі з України, Росії, США, Німеччини, Польщі, Франції, Нідерландів, Білорусі, Перу, Сінгапуру, Великої Британії, Іспанії, Італії, Ізраїлю тощо. 
Пости, які визвали найбільший інтерес: 
Історія моєї громади: минуле для спільного майбутнього-361 переглядів 
Літне дозвілля у бібліотеци-417 переглядів 
Літо - маленьке життя-311 переглядів 
Вихідні з присмаком літератури -489 переглядів 
Коло слова-438 переглядів 
Найменша кількість переглядів за добу- 200, найбільша - 2081
З'явилися постійні рубрики: фільм на п’ятничний вечір, вихідні з присмаком літератури, бібліотечний Неформат. 
Пости були не тільки про бібліотеки і бібліотекарів, а й про читачів, друзів бібліотеки, їхні захоплення, про наші походи до театру, подорожі, спортивні змагання, про те, що ми читаємо, дивимося, слухаємо, що ми любимо.У цьому мені допомагали мої колеги: Тетяна Дорофеєва, Юлія Задорожня, Анна Какуша, Людмила Голікова,Сергій Заїко, Андрій Енбулатов. 

А  для Вас у мене є пропозиція. Пост про наш Розарій набрав рекордну кількість переглядів за весь час існування блогу.  Перший, хто назве приблизну кількість переглядів посту "Розарій-квітучий оазис Кам'янського"(дата публікації посту 25/06/2018)  - отримає книгу Олександра Слонєвського «Эльна» з автографом автора. 

Чекаю на Ваші відповіді  у коментах до цього посту протягом доби.
До зустрічі у бібліотеці на Шевченка,14 

4 коментарі:

  1. Вітаю з маленьким ювілеєм!Бажаю побільше вдалих дописів.

    ВідповістиВидалити
  2. Почему отсутствует показ библиотеки 6

    ВідповістиВидалити
  3. Який саме? Перегляньте, будь ласка, пост за 3 липня "Літні канікули в бібілотеці". Це блог, а не звіт про роботу бібліотек.Чи не напишите Ви щось цікавеньке про бібліотеку-філію №6? Дякую за увагу!

    ВідповістиВидалити