Відомий італійський авантюрист Джакомо Казанова писав: «Шоколад – це крок в інше, яскраве життя. Повне бенгальських вогнів і феєрверків… Шоколад може вилікувати навіть розбити серце». І книги теж!
Мої колеги, як завжди, пропонують Вам цікавезні книжки з присмаком шоколоду!
Приємного читання!
Чарлі і шоколадна фабрика
Казкова повість відомого англійського письменника розповідає про захоплюючі пригоди маленького хлопчика Чарлі на чарівній кондитерській фабриці містера Вонки.
Теплі історії до шоколаду
Француженки не крадуть шоколад
Шоколадні вірші про кохання
Казкова повість відомого англійського письменника розповідає про захоплюючі пригоди маленького хлопчика Чарлі на чарівній кондитерській фабриці містера Вонки.
Вітром карнавалу в глухе містечко Ланскне-су-Танн занесло прекрасних незнайомок, мати і дочку. Хто вони - добрі феї, злі чаклунки або просто люди, які шукають свій будинок, вічно самотні, вічно в дорозі, не вільні від спогадів, як і всі ми, і, як усі ми, шукають спокою? Віанн Роше і її дочка Анук відкривають у місті шоколадницю - і життя містечка змінюється назавжди. Доброта і терпимість проти догматизму і заскнілості місцевого "пристойного" товариства, очолюваного кюре. Хто виграє?
Теплі історії до шоколаду
У "Теплі історії до шоколаду" Надійка Гербіш ділиться солодким настроєм, складає речення з шоколадних слів, зігріває душу, дарує щастя і перетворює звичайні речі в смачні й неповторні миттєвості, які ти так часто не помічаєш в житті. Тепла обкладинка, гарні фотографії і прості істини надихають тебе і роблять світ яскравішим.
Француженки не крадуть шоколад
Чудовий, ніжний, спокусливий шоколад, такий різний і такий незмінно бажаний! Американка Кэйд Кору працювала над виготовленням цього дива високої кулінарії з дитинства, успадкувавши сімейну імперію "Шоколад Кору" по праву народження. Єдине, що предки не змогли передати їй, – це натхнення. А оскільки Кору звикла отримувати все найкраще, вона вирушила до Парижа до знаменитого шоколатьє Сильвану Маркізу.
У неї є дуже приваблива пропозиція для нього. Але якщо він не погодиться її вчити і якщо старовинні французькі рецепти не вдасться купити, то вона знайде інший спосіб їх запозичити…
Шоколадні вірші про кохання
"Шоколадні вірші про кохання" – талісман для закоханих. До неї увійшли вірші поетів кількох поколінь – поруч із текстами Віктора Неборака і Тараса Федюка вірші Маріанни Кіяновської, Галини Крук, Мар'яни Савки, Дмитра Лазуткіна і молодших – Романа Рудюка, Ірини Шувалової та зовсім молодих – Марусі Весни, Соломії Савки. В цілому – 17 авторів.
Шоколад із чилі
Француженки не заїдають сльози шоколадом
"Шоколад" Вільям Керлі
Чи доводилося Вам куштувати шоколад з чилі, де солодкий смак поєднується з гіркотою? Саме його нагадує життя 17-річної Лінки, яка вступила в омріяний ліцею. Вона відшукала давно втрачену сестру і нарешті розібралася в своїх почуттях до Адріана. Здається, перед ним прекрасне майбутнє. Однак не все так рожево.
Француженки не заїдають сльози шоколадом
О, як вона ненавидить його – пихатого, зарозумілого, всюдисущого француза. А може бути, вона, навпаки, любить цього чудового, дотепного, білявого красеня… Ні, однозначно вона його ненавидить! Адже він не перестаючи насміхається над нею. Але чому, чому ж тоді він так на неї дивиться? Хіба сміє недосвідчена практикантка мріяти про кухаря мішленівського ресторану? І як тепер їй впоратися з божевільними почуттями, якими так само легко обпектися, як гарячою карамеллю?
"Шоколад"( Larousse du chocolat) П'єр Ерме "Ларусс. Шоколад" – це не просто енциклопедія по шоколаду, але перш за все практичний посібник по приготуванню страв з шоколаду геніального кондитера П'єра Ерме, якого по праву вважають одним з кращих в світі і називають "Пікассо кондитерського мистецтва". У книзі наведено більше 300 рецептів, які можна реалізувати в домашніх умовах.
"Шоколад" Вільям Керлі
Книги "Шоколад" Вільям Керлі, який є справжнім новатором у світі шоколаду, розкриває секрети створення смачних і ефектних виробів з шоколаду. Читач ознайомиться з справді креативним характером роботи майстри-шоколатьє.
Немає коментарів:
Дописати коментар