середу, 28 березня 2018 р.

«Бібліо-гейм: від читата до волонтера»

Чи дуже важко бути не таким як інші? Чи важко знайти в собі мужність і перетворити цю інакшість на силу, не змішатися з масою, не стати сірістю, а довести, що ти гідний поваги й майбутнього? Чи складно брати на себе відповідальність і не пливти за течією?
Відповіді знайти не так легко. Але можливо, якщо читати. Часто з проблемами книжкових героїв-однолітків  легше сприймати й переживати і власні, шукати виходу з них.
«Бібліо-гейм: від читата до волонтера»- авторський проект з просування книги та читання серед підлітків завідувача бібліотеки-філії №8 Тетяни Гончар набирає обертів.
Мета її проекту зацікавити  читанням, допомогти вибрати хорошу підліткову прозу. А один з найефективніших способів зробити це – привернути підлітків   в якості волонтерів для просування читання.
Днями своїх друзів на бенефіс  "Читаю сам і раджу вам"  запросила читачка-волонтерка Катерина Малюк, яка із задоволенням сама прочитала та  іншим радить  перечитати: Сергія Гридіна "Не такий", Оксани Радушинської "Метелики в крижаних панцирах", Оксани Лущевської "Задзеркалля"





2 коментарі:

  1. Цікавий проект і я думаю ефективний.Коли книгу пропонує товариш - довіри більше.

    ВідповістиВидалити
  2. Це дійсно так!Дякую за коментар.Далі буде...Це лише перший етап проекту.

    ВідповістиВидалити