четвер, 22 серпня 2013 р.

Бібліотечна акція «Зроби світ яскравим».


21 серпня  у Центральній міській  бібліотеці  до Дня Незалежності пройшла міська акція «Зроби світ яскравим». Вона складалася з  майстер - класів і майстерень талановитих людей нашого міста.
Учасники акції  змогли  засвоїти ази сучасних напрямків мистецтв: фотомистецтво, сценічна  та поетична майстерність, відвідати майстер-класси з декоративних технік в стилі hand-made.
З ранку у бібліотеці відкрилися майстер – класи для дітей і підлітків. Вони навчилися створювати панно в техніці «паперова мозаїка». 


















Потім для усіх бажаючих пройшов майстер – клас від Ольги Васильєвої по техніці фурошокі.

  
Також вчилися зав'язувати хустки і шарфи.


У книжному дворику зібралися  учасники акції, щоб послухати пісні в виконанні Антоніни Питель. 


В «Поетичній  майстерні»  молодь проходила  навчання під керівництвом відомої поетеси Марії Дружко. 



У якості підсумку роботи відбувся літературний слем  молодіжного клубу «Віварт» та презентація першої  книги Ольги Полушиної «Чорна – біла різнокольоровість» .


Шлях до самовдосконалення, розкриття особистісного потенціалу, емоційності і чарівності особистості учасникам допомог знайти напрямок «Сценічна майстерність». Майстер-клас актора Дніпродзержинського музично-драматичного академічного театру ім. Лесі Українки Артема Лебедєва пройшов на ура.



 Майстер - клас по сальса  для всіх бажаючих від Альони Павленко та Віталія Поліщука.















«Світ скрізь об’єктив»: майстер-клас Павла Гундича. Робота в напрямку фотомистецтва передбачала навчання всіх прийомів фотозйомки для отримання найбільш якісних і цікавих фотознімків. 


Акція закінчилась переглядом фільму  "Життя за один день" просто неба.


 Всі разом ми спробували зробити світ яскравішим.



Немає коментарів:

Дописати коментар