вівторок, 11 червня 2024 р.

Психосоціальна підтримка

11 червня стартував спільний проєкт з психосоціальної підтримки  бібліотеки на Шевченка  та психологів компанії Triangle Generation Humanitaire (TGH).

Перший тренінг «Емоції та як керувати ними: Розвиток емоційного інтелекту  за допомогою трансформаційної гри «Ключі в світ емоцій» відвідали  члени Молодіжної ради м. Кам’янське.




Починаючи  з 20 червня щочетверга об 11.00 бібліотека на Шевченка запрошує на тренінги з наступних тем:

1. Профілактика стресу та професійного вигоряння

2. Як допомогти собі під час стресу

3. Перша психологічна допомога

4. Захист дітей

5. Запобігання сексуальній експлуатації та насильству

6. Цькування та як на нього реагувати

7. Типи інтелекту

8. Як спілкуватися з військовими

Вхід вільний. Довідки та реєстрація за телефоном: 068 428 80 38

E-mail: Lib.dndz@ukr.net

Ваша бібліотека на Шевченка

Довідка:

З початку російського наступу на Україну TGH реалізувала низку заходів, щоб забезпечити захист людей, які постраждали від конфлікту.

Заходи щодо психосоціальної підтримки у різних формах організовуються психологами та соціальними працівниками (з компанії TGH та її партнерів) у громадських центрах для переміщених осіб та дітей. Також діє система віддаленої підтримки через гарячу лінію, що надає можливість будь-кому, хто потребує скористатися сеансами психосоціальної підтримки.

TGH також створила службу юридичної допомоги, яку надають юристи за безкоштовним номером для допомоги людям, які потребують документації (адміністративної, реєстрації переміщених осіб, перетині кордону).

Немає коментарів:

Дописати коментар