пʼятницю, 3 грудня 2021 р.

Великий та жахливий Хічкок в клубі інтелектуального кіно

Ось вміє Наталія Бохан - керівниця клубу інтелектуального кіно тримати інтригу до останнього. Ніхто й не здогадувався, що за сюрприз чекав на глядачів у ці передсвяткові дні й до чого тут Ніцше?


Наталія звернулась до творчості британського режисера Альфреда Хічкока. За її словами саме такий фільм потрібний  для перегляду після довгої перерви через пандемію коронавірусу: жах проти жаху.
 

Професор Руперт Кеделл читає лекції про надлюдину, і двоє його студентів, Брендон Шоу і Філліп Морган вирішили перевірити його теорії на практиці. Щоб розширити межі своїх можливостей, вони задушили однокурсника Кентлі, заховали його тіло в скриню, яку перетворили на стіл для гостей — батьків і нареченої убитого, з'являється і сам Кеделл. Шоу і Морган починають вести з гостями небезпечну гру…


Хічкока з його кримінальним драматичним трилером "Мотузка" – першою кольоровою роботою глядачі сприйняли схвально й жваво обговорювали теорію надлюдини Ніцше під час чаювання.
 
Вони із задоволенням поринули в атмосферу 1948 р. і з почуттям гумору віднеслись до роботи великого майстра жахів, бо це вже не перше знайомство глядачів з творчістю режисера.




Немає коментарів:

Дописати коментар