неділю, 13 жовтня 2019 р.

Кам♥янчани у всеукраїнському турнірі дебатів DRI debates вибороли бронзу

У Києві 9-10 жовтня відбувся фінал всеукраїнського студентського турніру з дебатів DRI debates на тему «Вирішуй для міста».


У дебатах взяли участь команди, які представляли вищі навчальні заклади своїх міст, серед яких команди Кам'янського, Бродів, Острога, Харкова, Одеси, Запоріжжя, Києва, що перемогли у першому турі дебатів.

У першому турі дебатного турніру DRI DEBATES ДНІПРО-ЗАПОРІЖЖЯ «ВИРІШУЙ ДЛЯ МІСТА: ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ», що відбувся 9-10 ЛЮТОГО 2019 м. Дніпро команда з Кам'янського презентувала громадський проект "РівноЦінні":інклюзивний простір бібліотеки і вибороли перемогу. За 7 презентаційних хвилин кам'янчани представили програму реального включення осіб з інвалідністю в активне соціальне життя громади.

У другому турі дебатів команди учасниці отримали завдання створити статут громади умовного міста Булав.

Турнір складався з декількох турів, в яких команди презентували власні напрацювання, отримуючи від команд суперниць висновок та відгуки, відповідали на запитання журі, які оцінювали конструктивність відповідей команди. В останньому турі команди повинні були скласти та представити стратегію розвитку міста. 




У підсумковому результаті команда з Острога перемогла у дебатах, друге посіла команда з Києва, третє місце здобула наша команда з Кам’янського — єдина команда, яку складали читачі юнацького відділу центральної міської бібліотеки ім.Т.Г.Шевченка на чолі з провідним бібліотекарем Ларисою Лощенковою.


Ось вони наші переможці


1. Бакулін Ілля учень СЗШ №44, 11 клас.
2. Мельник Вікторія студентка економічного коледжу ДДТУ, ІV курс.
3. Белевцова Валерія викладачка металургійного коледжу ДДТУ
4. Орехов Артур  студент металургійного коледжу ДДТУ ІІІ курс
5. Писаревський Олександр -студент металургійного коледжу ДДТУ ІІІ курс
6. Лазаренко Владислав студент металургійного коледжу ДДТУ ІІІ курс

Вітаємо! Це дуже важлива перемога й для студентів і для бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар