вівторок, 4 червня 2019 р.

Літні канікули 2019

Літо на дворі, і ви, напевно, багато думаєте, чим би зайняти своїх дітей. Ігри з м'ячем на дачі, виїзні табори, сімейна відпустка на морі — все що завгодно, аби тільки не Ютюб 24/7 (хоча він і не такий страшний: подивіться, наприклад, підбірку незвичайних мультфільмів).

У нас є для вас непогана пропозиція. Приводьте своїх дітей до нас. Тут є чим зайнятися!


Екогойдалки  країною довкілля «Будь природі другом. Будь природі сином»» здійснили бібліотекарі бібліотеки - філії №7 м. Кам'янське разом з дітьми пришкільного літнього табору СШ №30.

  
На стежині «Пізнавальна» дізналися, що таке «довкілля» та що у природі все взаємопов’язане. На стежині «Цікавинки природи» діти розгадували вікторини, грали у гру »Мікрофон», «Що мені дає природа». 
 

Компасом на стежині «Охороняй та зберігай» слугувала Червона книга України, побували на галявині «Цілющі сили», де познайомилися з лікарськими рослинами та розгадували загадки про них.
Зачарувала своєю красою «Квіткова» стежина, а вікторина «Квіти-посмішка Землі»  підтвердила вислів «Рослини – легені Землі». Грали у гру «Слова-крученики», вивчили пам’ятку поведінки на природі, переглянули мультфільм про захист природи. 

Всі дійшли висновку, що людина посіє – те й пожне.Не будьмо байдужими до природи! Пам’ятаймо: нас багато, а Земля одна.

У центральній бібліотеці для дітей, що на Калнишевського діти СЗШ №18 зібралися на народознавчі оповідки "Квіткові символи України".

Гадаєте, це нудно? А ось і ні! Квіти України - це обереги, таємниці, загадки, легенди, картини, пісні, мультики, ліки, їжа і ще безліч всього.

Разом з оздоровчим табором СЗШ №18 бібліотекарі  розгадували кросворди, співали, танцювали. А ще кожен дізнався, що віщує йому квітковий гороскоп.



Як чудово послухати про пригоди дітей в такий спекотний день.Цікаві історії з життя видатних дітей допомогла розказати серія книг "Життя видатних дітей". Поміркувати, помріяти та подумати про своє майбутне. Сьогодні літні табори НВК № 26 та СЗШ № 12 долучились до цього чудового дійства.




Вихованці літнього табору СЗШ№34 у бібліотеці-філії №3 бавилися у літературні гойдалки та переглядали мультфільми серіалу «Команда Познавалова», "Таємниця їдкого диму" та «Небезпечне занурення».


Довідки за телефоном 0976042186

Немає коментарів:

Дописати коментар