понеділок, 16 квітня 2018 р.

Завжди на позитиві

Зима довго не здавала позицій. Всі з нетерпінням чекали сонця й тепла. Та в очікуванні погожих днів учасниці клубу «Позитив+» бібліотеки-філії №4, що на Бурхана,9, зовсім не журилися. Підтримували одна одну добрим гумором, зігрівались теплим чаєм та дружніми  товариськими зустрічами.
Щоб додати кольорів  бібліотекарі  підготували зелену книжкову виставку «Книжки весняної зелені». На ній були представлені різножанрові книги кольору трави. Навіть, створений на короткий час добрий настрій, вартий зусиль.
Жінки із задоволенням  гортали сторінки поетичного альбому «Туман кохання ніжно тане», який представив жінкам сім найгарніших віршів про кохання, знайомі поезії В.Шекспіра, М. Цвєтаєвої, О. Блока  у перекладах українською.  Новий досвід, новий смак.
Приємний сюрприз учасницям клубу влаштувала  Ніна Туркіна - виставку виробів з солоного тіста. У захваті  розглядали жінки яскраві, виготовлені з добрим гумором і любюв’ю, роботи. Дивувалися терпінню і тонкій роботі з великою кількістю дрібних деталей. Висловили побажання взяти урок у майстрині.
Згадували корифея української літератури Олеся Гончара, що народився в квітні, його настанову: « Мистецтво та література покликані стояти на варті духовності людини, берегти й у вік НТР поетичний початок життя, первісний вогонь краси». 
Перечитувати відомі зі школи твори корисно, відчути, зрозуміти їх несподівано по-новому



Немає коментарів:

Дописати коментар