середу, 27 грудня 2017 р.

Кам’янські бібліотекарі побували на міжнародному та обласному тренінгах.

Британська Рада в Україні та компанія Arthouse Traffic  провели тренінг  для організаторів кіноклубів, який проходив в Києві 12 – 15 грудня. Від Кам’янського на тренінгу побувала бібліотекар юнацького відділу Центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка, керівник клубу «Інтелектуального кіно» Наталія Бохан.


Наталія  Володимирівна розповідає, що тренінг проводив Дункан Карсон – менеджер  з маркетингу та комунікацій британської організації  Independent  Cinema Office, яка займається підтримкою незалежних кінотеатрів та промо  кіно культури. Карсон  має досвід  тренінгів з кіно маркетингу та розвитку глядацької аудиторії кінотеатрів по всій Європі, займається  організацією поп – ап кінотеатрів, кіноклубів, читає лекції  та працює  як дистриб’ютор незалежного кіно.


У рамках тренінгу відбулися панельні дискусії: «Розвиток кіноклубів», «Практичний досвід кіно клубного руху в Україні»,  «Розвиток глядацької аудиторії» за участі представників Британської Ради в Україні, інших культурних  інституцій та найбільших кінофестивалів України.


Бібліотекар юнацького відділу Центральної міської бібліотеки Лариса Лощенкова  відвідала тренінг  «Кращі практики молодіжної роботи Дніпропетровщини», який проходив  11 – 14 грудня  в Дніпрі, Новомосковську та Кривому Розі.


Лариса Василівна познайомилася з роботою  Новомосковського культурно – освітнього  дитячо – молодіжного центру, молодіжного простору «Козацький осередок «Старий Кодак», центру «Кузня української інтелігенції», « StudHub» Криворізького державного педагогічного університету, Молодіжного центру Дніпропетровщини. Модератори  тренінгу  продемонстрували activity  для роботи з молоддю у громаді: дебати ногами, експерта думка, я – депутат та інш.



Бібліотекарі з Кам'янського отримали нові методики роботи з молоддю для подальшої роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар