пʼятницю, 31 січня 2014 р.

В бібліотеку - помріяти і відпочити.

Читачів треба виховувати змалечку. До "Школи маленького читача" бібліотека - філія №4 запросила наймолодших вихованців дошкільного відділення НВК №13, групи №4 "Фантазери". Більшість дітей поріг бібліотеки переступили вперше, тому їм було все цікаве і дивовижне. Охоче роздивлялися книжки на  полицях . Зацікавилися  ляльками, що живуть поряд з книгами у кімнаті дозвілля. 


Бібліотекарі за допомогою ляльок - казкових героїв познайомили дітей з деякими казками відомими не всім учасникам дійства. Весело всі разом відгадували загадки та слухали дотепні вірші.


Дівчинка прочитала віршика який вивчила разом із старшою сестричкою. З'ясували, що читають їм найбільше бабусі ,іноді старші братики і сестрички.Слухати діти дуже люблять. І дуже шкода, що за щоденними турботами ми упускаємо цей короткий період, коли діти охоче нас слухають.
Слухали уважно, на питання відповідали охоче.Навіть  розповіли про свої улюблені страви.Люблять діти борщик і білу кашу,а мами готують бутерброди і жарять яєчню. А найменша дівчинка найбільше любить цукерки і, навіть,мультик дивитись хотіла  лише про цукерки. На завершення разом подивилися мультик "Як стати дорослим".


З дітьми завжди  цікаво і ніколи не буває нудно.Тому наше знайомство буде тривати, як запевнила нас методист дитячого садочка Бєсєдіна А.П.. Нам є чим поділитися з дітьми.
Висловлюємо вдячність виховательці Хопі Олені Олегівні, з якою ми співпрацюємо не перший рік та помічникові вихователя  Литвин  Світлані Вячеславовні за допомогу  в організації зустрічі.
Серед наших відвідувачів є невелика кількість дітей, що ходять до бібліотеки разом з бабусями. І це надзвичайна приємно. Це вже третє покоління однієї сім'ї.


Немає коментарів:

Дописати коментар