суботу, 11 січня 2014 р.

Зимові канікули – час розваг і спілкування.


Різдво і Новий рік – найчарівніші та чудові свята. У ці дні виконуються найзаповітніші бажання і збуваються всі потаємні мрії. Також і в нашій бібліотеці запанував новорічний настрій.
Під час зимових канікул у бібліотеці-філії № 8 проходе акція «Я сувенір гарненький змайструю, другу його в Новий рік подарую». Підготовка до акції розпочалась ще в грудні, після святкування Дня Святого Миколая. Протягом цього періоду у бібліотеці проходили майстер класи «Сніжна віхола кружляє» (вирізання сніжинок з паперу),


«Чарівні зернятка»( виготовлення сувенірів із зерняток),


«З тіста коника зліплю» (солоне тісто),


на яких активні читачі та гуртківці групи «Веселка» виготовляли новорічні подарунки. Це були сніжинки, різдвляні листівки, закладки з віршами та подарунки, виготовлені своїми руками. Процес творчості був настільки дивовижно легким, а час, котрий провели бібліотекарі і діти разом, був дуже теплим і радісним.


До бібліотеці на годину народознавства «Щедрівка й коляда в нашу хату загляда» завітали учні 2-В класу СЗШ №20. Завідуюча бібліотеки Т.Н.Гончар розповіла діткам про Щедрий вечір – Новий рік. Діти вивчали і співали колядки та щедрівки, грали в «Козу».




Немає коментарів:

Дописати коментар