вівторок, 24 грудня 2013 р.

Сьогодні свято всіх малят.


Перед Новим роком малеча з нетерпінням чекає на приємні дива, які бувають тільки в цю казкову пору.Очікування приємних подарунків, піднесений святковий настрій,атмосфера чудес - все це відчувають зараз наші діти, особливо наймолодші.Підтримати цей передноворічний настрій  у малят спробували в Центральній бібліотеці для дітей, що радо приймала гостей, на яких чекало свято, лялькова вистава, ігри і подарунки.
    В святково прибраному залі малята в костюмах казкових героїв під дитячі пісеньки розважалися і фотографувалися.



А потім почалося новорічне свято. Першими поринули в атмосферу Нового року матусі, які легко відповідали на питання новорічної вікторини.За ними дітки відгадували зимові загадки, розповідали віршики і грали в рухливі ігри.Під час ігор малята, нарешті, стали почувати себе більш невимушено і розкуто.


Лялькова вистава "Новорічні пригоди Колобка" захопила дітей історією, яка могла статися тільки напередодні найулюбленішого свята року.Дід Мороз привітав всіх зі святом і подарував цукерки.


 Велике задоволення отримали мами і діти від творчої майстерні по створенню новорічної листівки з яскравих наліпок, які залишили собі на пам'ять.


     Завершилось свято переглядом мультфільму "Сніговик - поштовик".


  І що найприємніше, малята довго бавилися іграшками і не хотіли розходитися.

    Свято вдалося! 

Немає коментарів:

Дописати коментар