вівторок, 17 вересня 2013 р.

Шостий фестиваль Гогольfest у Києві.

 Шостий фестиваль Гогольfest проходить в українській столиці з 13 по 22 вересня.  

  
Цього року вперше вхід на територію фестивалю — тільки на відкриття та у вихідні — буде символічно платним. Таким чином кожний відвідувач матиме змогу зробити свій власний внесок у його проведення та розвиток. «Попри те, що у нас відсутні фінансові ресурси, ми готові творити і віримо, що Гогольfest потрібен людям. Тому пропонуємо відвідувачам зробити шостий фестиваль своїми силами. Всі зібрані кошти від продажу квитків будуть вкладені у проведення Гогольfestу» — зазначив президент фестивалю Владислав Троїцький.
Окрім вже традиційних театральної, музичної, візуальної та кінопрограм, цього року будуть започатковані і нові: Майстерні (MakeLAB) — принципово новий вид діяльності, ключовими проектами якого стануть мобільна друкарня Niice та 3D лабораторія, в якій відвідувачі створюватимуть предмети власноруч. Еко-програма, продовження проекту «Зелений» Гоголь", яка матиме системний підхід до розвитку екологічної культури та мислення, акцентуватиме увагу на еко-арт-проектах. Крім того, Еко включатиме спортивну програму, озеленення та велобум.
 Дитяча програма  представлена широким спектром освітніх та розвиваючих ігор, в яких малюки зможуть випробувати себе як актори, режисери, художники, дизайнери, мультиплікатор
и. У CircFabrique професійні артисти цирку і режисери опановуватимуть простір Гогольfestу в пошуках кращого поєднання з іншими видами мистецтва — т еатром і музикою, танцем і співом, а результат презентують як перфоманс.Танцювальна програма Кa Te T'ui буде представлена майстер-класами та перфомансами, для яких не потрібні переклади жодною мовою світу. 
 Літературна програма цьогоріч реалізує проект «Генезис», важливою складовою якого є літературно-мистецький перформанс, створений у співпраці з акторами театру «ДАХ». В освітній програмі буде представлено цикл майстер-класів і зустрічей з провідними міжнародними спеціалістами в різноманітних сферах інноваційної діяльності.

1 коментар:

  1. Що цікаво,Владислав Троїцький - однокурсник і спів-мешканець по гуртожитку засновника фестивалю "Країна мрій"Олега Скрипки.Вони єдині в той рік здали математику на відмінно в найпрестижніший виш Києва і на спеціальність дуже далеку від мистецтва...

    ВідповістиВидалити