середу, 16 січня 2013 р.

ТОР-5 найважливіших подій 2012 року в ЦДБ.

1.  Конкурс буктрейлерів "Моя любов - футбол!"
 
    Наймасштабнішою подією року стала перемога в гранті програми "Бібліоміст". На заходах, присвячених конкурсу, побувало 180 відвідувачів, відзначено 12 буктрейлерів, із них 6 створено в ЦДБ. В результаті ми отримали мультимедійну систему і безцінний досвід.
























2.  80-річчя Дніпропетровщини.

В лютому 2012 року Дніпропетровщина відзначала 80-річчя з дня заснування області. Бібліотека провела низку заходів, на яких були присутні 280 юних городян. Було створено дві презентації по історії і природі нашого краю.














3.  Ремонт в приміщенні бібліотеки.

    Можливо, хтось іронічно всміхнеться, але чотирьом жінкам, які винесли цей ремонт на своїх плечах, так не здається і для нас це дуже значна подія. Було дуже важко, але тепер у нас нова система опалення, нові металопластикові вікна і головне - у нас тепло!















4.  Переоблік книжкового фонду

    Переоблік книжкового фонду проходив у нас разом з ремонтом, тому і був не рядовою подією. Книжковий фонд ЦДБ становить 32 тисяч примірників, останній переоблік було зроблено в 2001 році.


5.  Новорічні свята.

   Найприємніші події цього року - це наші новорічні свята, їх ми традиційно проводимо в грудні:  Свято Миколая, Новорічне свято для дошкільнят, прем`єра книг А.Усачёва "Школа снеговиков", "Чудеса в Дедморозовке" і "В Рік Новий веселе свято - буде радості багато!" Ляльковий театр, веселі конкурси і розваги, новорічні пісні і мультфільми, подарунки і гарний настрій ми з задоволенням дарували своїм читачам. На наших святах побувало 170 відвідувачів.


 
     

 

Немає коментарів:

Дописати коментар