середа, 5 липня 2023 р.

Дитячий хаб «М’ята» - простір дружній до дитини

Незабаром!!! У центральній дитячій бібліотеці м. Кам’янське у межах проєкту «Створення освітніх дитячих хабів: просторів розвитку та безпеки» відкриється дитячий хаб «М’ята».
 Дитячий хаб «М’ята» - місце

  👦розвитку та навчання
  👦психосоціальної підтримки та спілкування
 👦допомоги в інтеграції в новому середовищі дітям, які через війну перебувають у нашому місті.

Усі бібліотекарі здобули знання за програмою «Нова українська бібліотека» (НУБ), навчилися встановлювати контакт з дитиною, враховуючи реакції під час війни, набули  практичних навичок, познайомились з інструментами та техніками для налагодження саме такого безпечного та дбайливого контакту з дітьми.

З новими знаннями готуємось до відкриття дитячого ХАБу «М'ята».

Погляньте, що ми вже отримали: зарядна станція, холодильник, електрочайник, телевізор, акустична система, маршрутизатор, БФП, ноутбук, мікрохвильова піч.




 Настільні ігри та  книжки!





А на підході вже новенькі бібліотечні меблі!

Телефонуйте! Ми розповімо вам як потрапити до нашого хабу!

 068 469 60 89!

Не хвилюйтеся, ми подбаємо про ваших дітей! 
Нам можна довіряти!  У нас  великий досвід роботи з дітьми.

Проєкт виконується разом з ГО «Культурна ліга сходу» в рамках Проєкту GIZ «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» Програми «Перспективи розвитку східних регіонів України», що діє за дорученням уряду Німеччини.

#giz #гсклс #GIZ #клс

2 коментарі:

  1. Вітаю,колеги! Це прекрасна перемога! Дуже цікавий проєкт!Розкажіть, будь ласка, про програму "Нова українська бібліотека":Що це за курс?Як з ним можна ознайомитися?

    ВідповістиВидалити