понеділок, 12 червня 2023 р.

Дитячі хаби:простори розвитку та безпеки

Громадська спілка «Культурна Ліга Сходу» разом з Центральною бібліотекою для дітей КЗ «Централізована бібліотечна система м. Кам’янського» Кам’янської міської ради розпочинає реалізацію проєкту «Створення освітніх дитячих хабів: просторів розвитку та безпеки»!


В облаштованих безпечних просторах діти отримають:
дружнє та сприятливе середовище
місце для розвитку та навчання
психосоціальну підтримку та спілкування
допомогу в інтеграції в новому середовищі та знайомство з новими друзями та однолітками для дітей-переселенців

Під час конкурсного відбору для реалізації проєкту було обрано загалом 7 партнерів - закладів культури в Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях. На базі цих закладів будуть створені дитячі хаби. Також колективи хабів під час проєкту матимуть потужний освітній компонент та менторську підтримку для психосоціальної підтримки та адаптації дітей переселенців і дітей з місцевих громад.

Ми віримо, що спільними зусиллями зможемо створити безпечний та сприятливий простір для розвитку наших дітей.

Стежте за нашими дописами, адже ми будемо ділитися з вами подробицями реалізації проєкту: від розробки концепцій освітніх просторів до облаштування та відкриття дитячих хабів.

Проєкт виконується в рамках Проєкту GIZ «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» Програми «Перспективи розвитку східних регіонів України», що діє за дорученням уряду Німеччини.
#giz #гсклс

Немає коментарів:

Дописати коментар