суботу, 5 листопада 2022 р.

Що готують бібліотекарі на "Переможній Бібліокухні"?

Сьомий етер "Переможній Бібліокухні" був особливим. Чергові біблокухарі готувалися ретельно, бо всі хотіли подати не лише смачну страву, а ще й корисну, естетичну, емоційну, навіть пізнавальну.


Попри відсутність світла, чергова по бібліокухні Наталя Спаріхіна швиденько перебралася до колег Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія. Етер був врятований.

Як завжди меню було  різноманітним і дуууже смачним.

Шеф-кухар Наталя Спаріхина влаштувала дійсно гаряче інтерв'ю з Ігорем Гармашем, регіональним представником Українського центру культурних досліджень Міністерства культури та інформаційної політики України, експертом Українського культурного фонду, тренером, викладачем Академії культурного лідера.


Дуже скоро запахло смаженим, бо розмови про майбутнє бібліотек, книги, читання завжди були важкими, гострими й не тільки під час війни.

Рятувалися, як завжди солоденьким. Вікторина від вправного бібліокухаря Тетяни Соловйової хоч на мить відвернула від сумних думок. Вона запропонувала за емодзі відгадати зашифровану символами пісню.


Найспритнішою виявилася бібліотекарка Богданівської сільської бібліотеки.Ось ця книжка вже поїхала до них👇

Пригостилися  книжковими смаколиками від Наталії Чуфещук. 


Радилися: проявляти чи приховувати емоції на роботі.

Але всі чекали на десерт, що готували у Кам'янському, але подають в Одесі! Його авторкою стала відома майстриня з фелтінгу, колекціонерка Надія Васильєва, яка зараз переїхала до Одеси. Під час війни вона рятує себе виготовленням дивовижних намист. Переконайтеся самі!


Любителі сюрпризів дочекалися нагороди. Бібліотека на Шевченка вміє готувати й подавати сюрпризи. На цей раз тому, хто правильно надав відповідь на питання "Як називається техніка валяння з вовни" отримав новорічний сувенір від майстрині Галини Бевзюк👇 


Як стати шеф-кухарем Переможної Бібліокухні? Звертайтесь! Ми допоможемо!
У нас ще багато рецептів як підтримати одне одного.

Чергові по «Переможній бібліокухні» Наталія Спаріхіна та Тетяна Герасюта. Приєднуйтесь до нас щоп'ятниці о 9.45 на платформі Zoom
Ідентифікатор конференції: 771 3023 2194
Код доступу: 123456

«Переможна Бібліокухня”- спільний проєкт Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова та Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка (м. Кам’янське) в рамках Всеукраїнського проєкту «Lib:продовження»

Немає коментарів:

Дописати коментар