пʼятницю, 23 серпня 2019 р.

День Незалежності в бібліотеках Кам'янського

Бібліотеки Кам'янського долучилися до міських заходів святкування Дня Незалежності.

Бібліотекарі бібліотеки — філії №8 запросили найменших читачів на  патріотичну мозаїку «Моя Україна»:читали легенду «Звідки пішла назва Україна», вірші про Україну, відгадували загадки, складали мапу України.



Бібліотекарі бібліотеки — філії № 9  влаштували літературно — музичне свято "Хай в серці кожної дитини живе любов до України". Вони згадували державні та національні символи, традиції, обряди та звичаї українського народу, слухали українські народні пісні, розповідали вірші про Україну.


Під час гри "Ми пишаємося ними"  називали  талановитих вчених, відомих політиків, видатних митців та спортсменів, які прославили Україну в той чи інший час.

Юні користувачі  взяли участь у літературному батлі на знання найбільшої кількості українських письменників та улюблених літературних героїв, українських народних прислів'їв.


Намалювали мапу патріотичних ідей "Я люблю Україну тому, що...". Надавали власні пропозиції, що конкретно може зробити кожен громадянин для України. Пропонували свої варіанти:читати та розмовляти українською мовою, молитися за Україну, мандрувати своєю країною, гарно вчитися, берегти природу, не смітити на вулицях.

Навіть розбишаки бібліотеки- філії №3 перейнялися почуттям патріотизму й разом з бібліотекарями залюбки взялися прикрашати бібліотеку. Малювали символи України, розглядали старовинні та сучасні герби міст, розмірковували чому вони саме такі. Звісно, герб нашого міста був найкращим.


Привітали один одного власноруч виготовленими сувенірами й дуже пишалися собою, бо в них все вийшло.


Як приємно у цей день отримувати подарунки. Погляньте, як привітала з Днем Незалежності читачів бібліотеки-філії №8 родина Гальчинських.





Немає коментарів:

Дописати коментар