вівторок, 28 травня 2019 р.

Літні канікули в бібліотеці

Нарешті розпочалися довгоочікувані канікули. Бібліотекарі підготували різноманітну програму літніх читань, яка допоможе дітям спілкуватись, розкривати свої можливості та приховані таланти, відпочивати та розвиватись.


Сьогодні дітки з оздоровчого пришкільного табору «Стожари» отримали задоволення від напрочуд добрих і по-справжньому кумедних історій Сашка Дерманського, Сергія Гридіна, Кузько Кузякина, Сергія Вдовенко.




Головних персонажів лялькової вистави дівчинку Маляку, комп’ютерного віруса Федька і ваговозика Веприка зіграли гуртківці «Веселки» Ліза Дулєпова, Настя Ковальова і Кароліна Данько  волонтерки  дитячої бібліотеки-філії №8 м.Кам'янське


Ні дітям,  ні бібліотекарям байдикувати ніколи....
До центральної бібліотеки для дітей, що на майдані Калнишевського завітали дітлахи шкільного літнього табору КЗ СЗШ № 35. Охочі  послухати цікавинки про дитинство видатних людей, побувати у ролі футболіста Пеле та Астрід Ліндгрен, літературної мами Пеппі Довгоїпанчохи, подорожувати з піраткою Мері Рід, відвідати Діснейленд залишилися в стінах бібліотеки.



Охочі до подорожів пройшлися Еко-стежкою "Дерева нашого парку" 



Немає коментарів:

Дописати коментар