суботу, 26 травня 2012 р.

Свято до Євро-2012 «Vivat,футбол!» в Центральній бібліотеці для дітей.


 На цім тижні в Центральній бібліотеці для дітей пройшло свято до Євро-2012«Vivat,футбол!». 
Почалося свято під звуки неофіційного гімну України до Євро-2012,що  написав житомирський музикант Дмитро Голуб «Вболівай!». Він став переможцем  серед 20 тисяч номінантів в акції Хіт-FM «Єврохіт – пісня для країни,гордість для історії». А  прослуховуючи офіційний музичний гімн німецької співачки Осеаnа та гімн Польщі до Євро-2012 у виконанні запальних бабусь діти підтанцьовували.


      Наступною була цікава інформація про чемпіонат з футболу, що відбудеться з 8 червня по 1 липня в Україні та Польщі. А  розминка у вигляді вікторини про футбольні терміни виявила, що діти добре обізнані і готові до перегляду матчів чемпіонату. Розповідь про логотип Євро-2012 бібліотекар Дорофеєва Т.В проілюструвала показом ролика, 

а ляльки-талісмани Славек і Славко у виконанні бібліотекарів Писаревської Т.М. та Ревко Л.А. поділилися цікавими фактами про свято футболу. Славек навіть розмовляв польскою мовою і повідомив всім, що «футбол» по-польськи звучить «пілка ножни». А завершили свій діалог талісманами повідомленням про те,що пропонують організатори гостям Києва обов`язково привезти з собою – це сало і «Київський» торт.

     Останньою сторінкою свята було повідомлення  бібліотекаря про приймаючі міста Євро-2012 і стадіони, на яких проходитимуть матчі чемпіонату. Довершив розповідь перегляд промороликів про  українські і польські міста та стадіони Євро-2012.Закінчилось свято під бадьорі звуки музичного гімну і скандування хором гасла української збірної з футболу «Українці,наш час настав!».       

Немає коментарів:

Дописати коментар