субота, 14 вересня 2024 р.

Будуємо разом третє містечко в Кам’янському!

Запрошуємо на презентацію нового спільного грантового проєкту бібліотеки на Шевченка та ГО «Івент простір» «єМістечко в бібліотеці на Шевченка. Вхід вільний»

Проєкт  фінансується Фондом "Пам'ять, відповідальність і майбутнє" (EVZ) у межах  грантової програми „ЄМістечко - простір для кожного в Україні» протягом двох років починаючи з 15.09.2024 р. по 14.09.2026 р. у розмірі 39 000Є

Бібліотека на Шевченка вже зараз  поєднує функції музею, картинної галереї, театру/кінотеатру та книгозбірні в одному просторі, змінює традиційний простір, враховуючи нові потреби користувачів. Таким чином бібліотека стає своєрідним центром освіти і культури, так званим «третім місцем».

Бібліотека в громаді — єдиний безплатний публічний просвітницький простір, який має ресурси для комунікації та впливу на мешканців громади, книги, простір для проведення заходів, можливість запрошувати до співпраці спеціалістів. Відкриті 7 днів на тиждень

За допомогою нашого проекту  бібліотека на Шевченка  трансформується на  єдиний у місті безплатний соціально культурний  простір у межах досяжності, яке  виконує  роль загальноміського центру – інформаційного, культурного, просвітницького, соціального. Це другий дім для всіх без обмежень.

Компоненти Ємістечка у бібліотеці на Шевченка: безоплатність, комфорт, постійність, вибір за відвідувачами, місце для спілкування, безпечність.

Незабаром запрацюють:

  • Студія живопису для дорослих
  • Курси української мови
  • Курси англійської мови
  • Консультації артерапевта, бібліотерапевта
  • Курси комп’ютерної грамотності для літніх
  • Зустрічі з цікавими людьми, концерти, художні виставки, майстерки, екскурсії тощо.

  #єМістечко#Бібліотека_на_Шевченка#EVZ #Івент_простір

Немає коментарів:

Дописати коментар