пʼятницю, 17 лютого 2023 р.

Не ставте життя на паузу

Етер про дозвілля бібліотекарів на #Переможна_Бібліокухня видався насиченим, інформативним і  дууже смачним. 
Найпопулярнішим видом дозвілля залишається перегляд фільмів та серіалів, приготування улюблених страв, читання чи прослуховування книг, відвідування друзів, колекціонування, літературна діяльність, подорожування,  тощо.


Насамперед Тетяна Дриганюк — фахівчиня відділу культури департаменту з гуманітарних питань Кам'янської міської ради презентувала збірку "Наші українські кулінарні шедеври", що підготували фахівці обласного методичного центру клубної роботи та народної творчості (м. Дніпро).

Нарешті ми отримали рецепт Карнаухівської зливаної каші. Спробуємо!

👍 Торти та випічку завідувачки публічної бібліотеки  Наталії Шамшуриної з Тернівки хотілося відразу скуштувати.


👍Дізнались, як готує книжкові смаколики блогерка, поетеса, завідувачка відділу абонемента бібліотеки на Шевченка м.Кам'янське Кристина Чуйкова.

Це той випадок коли  хобі та професійна діяльність збігаються, доповнюючи одне одного. Кристина веде чудовий книжковий блог в інстаграм "Книжковий інфлюенсер". Розповідає про книжки, бере участь у книжкових марафонах, сама їх влаштовує.ЇЇ книжковим порадам довіряють і читачі бібліотеки, і підписники її сторінки.
Переконайтеся самі https://instagram.com/sayuriaurors?igshid=NmQ2ZmYxZjA


Позаду майже рік нашого життя в умовах війни. Деякі речи стали звичними й Кристина знайшла в собі сили  повернутись до улюбленого — до поезії. Іноді свої думки їй простіше виразити у віршах. І це у неї добре виходить.

👍Як красиве може бути їстівним довела бібліотекарка Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей Дар’я Грек? 

ЇЇ хобі - фуд флористика. Дослівно – це букети з їжі, наприклад, фруктів і овочів, які кріпляться на спеціальні шпажки. Останнім часом вони набирають все більшої популярності. Головні умови створення – естетичний вигляд і свіжість продуктів.

👍Чи варто подорожувати під час війни розповіла бібліотекарка бібліотеки на Шолохова м. Дніпро Наталія Кутакова.


А яка вона справна господиня!

👍На десерт відвідали квітковий рай завідувачки бібліотеки-філії №7 з Кам'янського Людмили Стрельник.


Бібліотекарі  за мірою можливості  намагаються продовжувати довоєнний спосіб життя. Але вони значно менше транслюють це іншим людям через страх осуду. Але я згодна з ними усіма: життя не можна ставити на паузу. Життя триває.

Немає коментарів:

Дописати коментар