суботу, 14 січня 2023 р.

Рафаель, шашки, шахи, стрічки, віяло, смаколики….

Тиждень, що минув видався для нас суворими випробуваннями. Гарячою водою затопило підвальне приміщення читальної зали бібліотеки на Шевченка. Під звуки повітряної тривоги рятували книжки та газети. Мудруємо, як це у відсутності тепла та світла висушити та врятувати від плісені, грибка друковані видання, та зберегти власне здоров’я. Холодно, сиро, працюємо у пальтах та головних уборах, але працюємо.


Зараз відчуває велике навантаження зелена зала юнацького відділу, бо усі активності проходять зараз саме там: концерти, засідання клубів, майстер-класи, дистанційне навчання.

Завжди є охочі відвідати школу акварелі Анастасії Пуствовойтенко, майстер-класи Наталії Левченко та Катерини Колесник, на день кіно  збирається дружня компанія шанувальників кіно


Щоп'ятниці  при наявності світла збираємось на нашій Переможній Бібліокухні та ділимось власними «кулінарними рецептами». Днями щедрували, ворожили, брали участь у вікторинах, а «новорічні обіцянки» до душі були всім.

У цей час у відділі абонемента бібліотекарка Алла Беленко розповідала про улюбленого італійського художника Рафаеля Санті й холод цьому не завадив.

Наш утеплений вигляд дійсно не завадив у сприйнятті прекрасного!


А у фоє навіть і при відключенні світла вирує життя. Щодня тут збирається наша величезна спільнота шанувальників інтелектуальних ігор.

Так. Життя триває! ЇЇ не можна не відкласти не скасувати!

Немає коментарів:

Дописати коментар