пʼятницю, 29 липня 2022 р.

Бібліотечний тиждень

Якщо ви запитаєте,-"Чим розрадити себе? Відповідаємо: піснею". Дійсно, вечір авторської пісні Юрія Філіпова й Олексія Родівіліна був такою розрадою для багатьох відвідувачів бібліотеки на Шевченка.

А повишивати стрічками. Не вмієте? Наталія Левченко навчить вас.


Пограйте у настільну інтелектуальну гру, відвідайте виставку виробів наших дивовижних майстринь і придбайте щось собі цікавеньке.



Не хочете? Тоді у кіно. Перегляд фільму французького кінорежисера Франсуа Трюффо «Чотириста ударів» викликав шквал емоцій і думок. Антуан схожий на усіх підлітків. Але його батьки роз'їхалися і він, намагаючись жити самостійно, потрапляє... у колонію для малолітніх злочинців. Лише жадання свободи штовхає його на втечу, і він спрямовується до моря, якого ніколи не бачив.
Подивилися, обговорили й чаювання було доречним, бо так не хотілося йти додому.


І це не хочете? Тоді тільки малювання. Школа акварелі Анастасії Пустовойтенко навчить вас мріяти, а дві Катерини: Колісник і Молчанова запропонують арт терапевтичні вправи.


А книжки? Бібліотекарки відділу абонемента знайдуть чим вас здивувати. Вважаєте, що читання паперової книжки вже не сучасно? Та, будь ласка. Ми знайдемо для Вас електронний варіант або аудіо книгу.


Пам’ятайте: ми завжди поруч і чекаємо на вас шість днів на тиждень. 


Пишите lib.dndz@ukr.net
Телефонуйте 068 428 80 38

Ваша бібліотека на Шевченка!

Немає коментарів:

Дописати коментар