вівторок, 12 червня 2012 р.

Сборная Украины обыграла шведов со счетом 2:1.


Киев, 11 июня. Настоящий праздник подарила своим болельщикам сборная Украины. В матче со Швецией   наша команда одержала победу со счетом 2:1.
Первый гол в ворота украинцев забил шведский нападающий Златан Ибрагимович, но через три минуты счет сравнял Андрей Шевченко, а на 61-й минуте он принес победу украинской сборной, забив второй мяч в ворота шведов.
Украинские болельщики  ликовали всю ночь.
Сегодня вечером российская сборная сразится с командой-хозяйкой чемпионата - Польшей. Болельщики с нетерпением ждут этого события.


 Вболівай!

Як і інші колеги , лівобережна бібліотека - філія №7, теж не обійшла футбольну тему . «Вболівай!» - так називалася спортивно-розважальна програма для дітей з дитячого оздоровчого табору «Барвінкова країна» (СШ»25). З огляду книг , юні вболівальники дізналися про історію футболу «Як до м’яча слава прийшла» , взяли участь у вікторині «Все про футбол»( кожна правильна відповідь супроводжувалася передачою футбольного м‘яча). 
  
Дуже сподобалася розповідь про тварин-оракулів, які пророкують результати футбольних матчів. Діти також самі зробили свій прогноз,що до зустрічі »Україна-Швеція. Крім того , в програмі був перегляд відеосюжетів про міста, що приймають Євро-2012, а також про збірну команду України. 
В читальному залі до цієї події була оформлена книжкова виставка «Євро 2012. Великий футбол в Україні». 
Закінчилася зустріч товариським матчем на подвірї бібліотеки.











Немає коментарів:

Дописати коментар