Сторінки

вівторок, 16 липня 2019 р.

Прозери — могутня сила пророщеного зерна

Днями у бібліотеці-філіалі №2 м.Кам'янське на черговому зсіданні гуртка "Цінителі здоров'я" знайомились з культурою пропрощених зерен. Запросили на зустріч нутріціолога. 


Члени гуртка ознайомились з історією вирощування людством злакових культур, таких як ячмінь, пшениця, кукурудза.
Нутріціолог  ознайомив присутніх з новими вітчизняними розробками, в яких дія лікарських трав підсилена життєдайною, оздоровчою силою прозерів — пророщених зерен злакових культур. Він розповів як використовуються прозери у харчуванні здорових людей, та в лікувально-профілактичному харчуванні.

Усі гості ще раз засвідчились — природа лікує

Немає коментарів:

Дописати коментар