Сторінки

середу, 27 червня 2018 р.

Тиждень настільних ігор у бібліотеці

Минулий тиждень в юнацькому відділі бібліотеки на Шевченка м.Кам’янське молдодь  грала в настільні ігри.

Напочатку залучилися підтримкою консультантів та спонсорів. Дякуючи координатору Фонду соціальних інвестицій у Кам’янському Галині Філімоновій, у нас все вдалося. Вона  заздалегідь подарувала нам економічну гру «Каркасон», орендувала майже на рік гру «Світ громад», сама грала з нами і виступила головним консультантом.Чому ми гру взяли в оренду? Тому, що вона коштує близко 5000 грн. Шукаємо спонсора...Гра варта того ...
До команди гравців "Світ громад" долучився депутат міської ради Олександр Донець.У ході гри кожний побував у ролі мера, який власними рішеннями, роботою під час   сесій   за обраним сценарієм, свою громаду намагався зробити заможною і щасливою.Ролі були різні:

Пенсіонер


 Безробітний
 Підприємець

Під час гри починаєш    розуміти звідки беруться кошти і на  що витрачаються, як сплачиваються податки, з чого складаються кошти муніціпалітету.Гра з одного боку розвиває лідерські якості, з іншого-вчить працювати в команді на єдиний результат.
Команда грала проти правил гри і здобула перемогу.
Модератором гри була провідний бібліотекар юнацького відділу Лариса Лощенкова.



На черзі фінансова гра "Життєвий капітал".

1 коментар:

  1. Гра "Життєвий капітал" відбудеться 13/07 о 15.00 за адресою пр-кт Тараса Шевченка, 16 зелена зала юнацького відділу. Тренер Віталій Коваленко.Приєднуйтеся.

    ВідповістиВидалити