пʼятницю, 7 січня 2022 р.

Театральний четвер у зимовому таборі "На книжковій хвилі"

Як відомо, у новорічні свята відбуваються неймовірні дива та здійснюються найзаповітніші мрії. Тож нещодавно навіть найбільші скептики змушені повірити в існування казкових героїв. Адже цими святковими днями справжні лялька Лаура, дракон Кирюша, бешкетниці мишки разом із рудою кішкою завітали до дітей зимового табору «На книжковій хвилі»  аби привітати усіх із Новим роком та Різдвом Христовим.

Якщо що днями  ми зустрічались зі справжнім дитячим письменником Олегом Майбородою, то зараз нас відвідала справжня актриса, режисерка, сценаристка, майстриня на всі руки, бо вона й костюми шиє, й ляльки робить власноруч — керівниця театральної студії Центру позашкільної роботи та дитячої творчості Світлана Олійник.
Які у неї дивовижні котики, мишки, дракони, метелики  виходять з паперу та  картону, солоного тіста та звичайних виделок, ложок, парасольок тощо.
.

Знайомтесь: Лаура



А це її друг дракон Кирюша


А ці бешкетниці мишки знайдуть привід подражнити кішку


Прямо на очах здивованих дітей величезні віяла перетворюються в метелика з червоними та чорними крилами.


Світлана Олійник не тільки познайомила нас зі своїм театром, але й допомогла нам поставити казку, яку напередодні написали самі діти.

Погляньте, що у нас вийшло.







Казка вдалася. Все закінчилося добре. Всі встигли на новорічне свято та із задоволенням ласувалися смачним пирогом, що разом готували. Ласувалися й ми пирогом, що приготувала пані Валентина.

Жодна зустріч не проходить без години малювання. Діти самі просять олівці, папір, фломастери й малюють, малюють, малюють.І все це дарують нам.









Так швидко йдуть канікули.

Зимовий дитячий табір "На книжковій хвилі" - спільний проєкт бібліотеки на Шевченка, Будинку творчості дітей та юнацтва, СЗШ №31, ГО "Карітас Кам'янське".

2 коментарі: