четвер, 19 червня 2014 р.

Здивувати й зачарувати книгою.


Літній період для бібліотеки – філії № 7 , як і для всіх бібліотек, період напруженої роботи. До нього готувались ще з весни . Була підготовлена програма « Літо. Книга. Я. » , за якою працюють бібліотекарі. Діти першої зміни (більше 300 чоловік) з пришкільних закладів відпочинку «Дружба», «Барвінкова країна», «Сонцеграй» ,«Вітамін» стали постійними відвідувачами бібліотеки. Щоб відпочинок дітей був змістовно наповненим, бібліотекарі використовували різні форми та напрямки роботи. 


Для зовсім маленьких – дошкільнят та першокласників, були цікавими перегляд дитячих журналів та голосні читання. Книга Юрія Пусова «Волшебные конфеты» читалась на «Біс!».



Більш старші з задоволенням приймали участь у різних конкурсах та вікторинах на знання та кмітливість. Комічні фізкульхвилинки «Веселые мартышки» та конкурс на найсмішнішу гримасу нікого не залишали байдужими. 


Майстер- класи з орігамі «Капелюх для літа» стане в пригоді на все літо.
Про таємниці козаків - характерників -як стати невидимим, як можна обійтись без їжі декілька днів та інші розповідали бібліотекарі на краєзнавчих хвилинках. 


А країну «Мультляндію» діти завжди відвідували із задоволенням.3 «екологічних чомучок» діти знайомились з флорою та фауною ріднокраю.
Нові знання , нові розваги чекають на дітей наступної зміни пришкільних закладів відпочинку.

1 коментар: